Cetelem je už banka. Začne ponúkať účty

Skupina BNP Paribas Personal Finance, jediný akcionár spoločnosti Cetelem Slovensko, rozšírila svoje podnikateľské aktivity na Slovensku. Získala bankovú licenciu.

11.07.2016 13:32
banka, poplatky, poplatok, účet Foto:
Ilustračné foto.
debata (5)

„V rámci ďalšej stratégie plánujeme stavať na našich doterajších aktivitách, pričom pripravujeme rozšíriť portfólio o bankové produkty. V prvej fáze to budú bežné a sporiace účty,“ povedala hovorkyňa Cetelemu Andrea Trebuľová.

Momentálne je spoločnosť podľa Trebuľovej vo fáze, kedy sa zaoberá hlbšou analýzou potrieb klientov a prípravou ponuky produktov. „Našou úlohou teraz je identifikovať a vybudovať pridanú hodnotu pre klienta a toho, čo bude očakávať v budúcnosti. Až následne si môžeme stanoviť naše ďalšie ambície. Čo však vieme už dnes je, že chceme zaujať férovou cenou, jasnými podmienkami, kvalitným a jednoduchým servisom,“ skonštatovala Trebuľová.

Cetelem nezačína na zelenej lúke, spoločnosť už má dlhoročné skúsenosti na slovenskom trhu a portfólio klientov, ktorým chce ponúknuť ďalšie produkty a možnosti. „Rátame samozrejme aj s akvizíciou nových klientov, pre ktorých bude naša ponuka zaujímavá,“ dodala pre portál voFinanciach.sk Trebuľová. V komunikácii bude spoločnosť naďalej využívať obchodnú značku Cetelem.

Spoločnosť Cetelem Slovensko pôsobila na slovenskom trhu od roku 2000. Poskytovala nákup na splátky, kreditné karty a osobné pôžičky. Avšak 1. júla 2016 sa zlúčila s jej jediným akcionárom BNP Paribas Personal Finance. BNP Paribas tak na slovenskom trhu podniká už ako BNP Paribas Personal Finance SA, pobočka zahraničnej banky. Cezhraničným zlúčením spoločnosť Cetelem Slovensko zanikla a všetky jej práva a povinnosti prebrala pobočka zahraničnej banky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Cetelem