Doprajte vašim podnikateľským financiám business class

-inzercia- Starostlivý výber obchodných partnerov vám dokáže v biznise ušetriť peniaze aj čas. A rovnaké benefity môžete získať aj vďaka správnemu výberu podnikateľského účtu. S novým Podnikateľským kontom od ČSOB budete mať istotu, že vaše podnikateľské financie riešime skutočne komplexne.

04.02.2013 07:00
CSOB SME online PR 400x300px Foto:
debata

Novinka v ponuke ČSOB od 1.1.2013 je Podnikateľské konto , ktoré je ideálnym balíkom pre začínajúcich podnikateľov, živnostníkov, či malé a stredné firmy. K hlavným výhodám patrí neobmedzený počet elektronicky odoslaných platieb v rámci ČSOB SR a ČSOB ČR. Vaše platby do Českej republiky tak vyriešite nielen bez dodatočných poplatkov za platby, ale aj rýchlo – príjemca má platbu na účet v ČSOB ČR pripísanú ešte v daný pracovný deň. Vieme, že pre vaše podnikanie je dôležité flexibilne a zároveň výhodne riadiť svoje financie. Nové Podnikateľské konto preto ponúka limit 30-tich voľných transakcií na prijaté a elektronicky odoslané platby, ktorý si môžete prispôsobiť tak, ako v danom mesiaci potrebujete. Až 95 % našich klientov podnikateľov mesačne využije maximálne 30 takýchto transakcií.

Buďte aktívny a profitujte

Nové Podnikateľské konto od ČSOB si môžete teraz vyskúšať bez poplatkov. Ak si ho zriadite do 15.3.2013, prvé 3 mesiace ho využívate bez poplatku za vedenie. Aj po skončení tejto doby môžete váš balík využívať za výhodnú cenu. Stačí, ak ho budete využívať aktívne, a my vás odmeníme 50 % zľavou z mesačného poplatku za vedenie. Navyše, vďaka aktívnemu využívaniu Podnikateľského konta získate aj bezplatné vedenie balíka ČSOB Pohoda pre vaše osobné financie.

Podnikajte s ČSOB SmartBankingom

Vďaka aplikácii ČSOB SmartBanking získate nielen všetky dôležité informácie súvisiace s pohybmi na vašom podnikateľskom či osobnom účte, ale prostredníctvom funkcie Smart platba zaplatíte poštové poukážky alebo faktúry veľmi rýchlo a pohodlne. Stačí, ak odfotíte kód (čiarový alebo QR) a platba, napr. vášmu dodávateľovi za tovar, bude okamžite a bezpečne uhradená. Ak si do 15.3.2013 otvoríte Podnikateľské konto, hráte aj o štýlový tablet. Viac informácií o kompletnej ponuke pre podnikateľov získate v ktorejkoľvek pobočke ČSOB alebo na www.csob.sk.

debata chyba