Eshopy budú posielať tovar zdarma. Počas troch dní

Aj v tomto roku budú internetové obchody ponúkať rozvoz tovaru zadarmo. Kým v predchádzajúcich rokoch trvala akcia vždy 24 hodín, tentokrát bude možné využiť doručenie bez poplatkov až počas troch dní.

09.11.2017 13:01 , aktualizované: 13:57
eshop, e-shop, internet, kreditka, kreditná, karta Foto:
Ilustračné foto.
debata

Akcia, ktorú organizuje porovnáč cien heureka.sk, začne už v pondelok 13. novembra. Potrvá do stredy 15. novembra. Do akcie sa zatiaľ zapojilo viac ako 460 obchodov. Nachádzajú sa medzi nim veľké internetové obchody ako aj malí predajcovia. Zoznam všetkých zapojených obchodov si možno pozrieť na internetovej stránke www.dendopravyzdarma.sk.

Podmienkou na využitie tejto akcie je nákup za minimálne 15 eur. Akcia platí po celom Slovensku bez akéhokoľvek váhového obmedzenia tovaru. Nakúpiť tak možno aj veľké spotrebiče.

Vlani mohli zákazníci slovenských eshopov využiť dopravu zdarma počas 24 hodín od poludnia 15. novembra do poludnia 16. novembra. Zapojené obchody vtedy utŕžili 1,88 milióna eur. Zákazníci uskutočnili celkovo 27 223 objednávok, pričom priemerná výška objednávky dosiahla 69 eur. Na poštovnom ušetrili spolu 90-tisíc eur.

Do akcie sa rovnako ako vlani nezapojí eshop Alza.sk. Podľa hovorkyne spoločnosti Patrice Šedivej však Alza ponúkne v rovnakom období vlastnú akciu, pri ktorej budú môcť klienti využiť dopravu zdarma.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #eshop