Počet nehôd spôsobených výtlkmi pribúda

- inzercia - Pri pohľade na slovenské cesty sa vám veľmi ľahko môže stať, že autom vbehnete do výtlku a preseknete pneumatiku alebo vám v tomto mrazivom počasí zamrzne zámok na aute. Viete na koho sa v takejto situácii obrátiť?

25.02.2013 08:20
debata
Ilustračné foto. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 107830184 Ilustračné foto.

Pokiaľ využívate výhody VIP asistenčných služieb, nemáte dôvod na paniku. Stačí zavolať na číslo asistenčnej služby a do hodinky sú špecialisti pri vás. Vaše vozidlo opravia na mieste, vymenia koleso, dočerpajú palivo, dobijú batériu, pomôžu s otvorením zamrznutého zámku a omnoho viac.

VIP asistenčné služby zadarmo

„V Generteli si uvedomujeme, že každá aj drobná nehoda nie je ničím príjemným. Preto k najvýhodnejšiemu PZP od 59 Eur za rok aktuálne ponúkame VIP asistenčné služby zadarmo. V nich je zahrnutá garancia príchodu špecialistov do 60 minút a v prípade, že to nestihnú, klientom vyplatíme 50 Eur na nákup paliva. Ak si uzatvoríte PZP do 28.2.2013 hráte navyše každý deň aj o 70 poukazov na palivo“, hovorí Miroslav Chovan, riaditeľ poisťovne.

Krátery na slovenských cestách

Výtlky nie sú len kozmetickou závadou povrchu vozovky či aktuálnou témou, ktorá spája tisíce nadávajúcich vodičov. Predstavujú skryté nebezpečenstvo a sú zodpovedné za značné množstvo dopravných nehôd. Pretože vodiči často v snahe vyhnúť sa výtlku na ceste narazia do vozidla idúce v protismere. „Tisíce výtlkov sú každoročne veľkým problémom slovenských ciest. Okrem toho, že si na nich motoristi ničia svoje vozidlá, sú aj bezpečnostným rizikom, ktoré môže skončiť dopravnou nehodou. Našim klientom v prípade dopravnej nehody vyplatíme peniaze už do 7 dní od ukončenia šetrenia" prezrádza Miroslav Chovan.

genertel3-mala-480x360

Každý deň 10 z vás tankuje zadarmo!

Každý, kto si uzavrie PZP cez stránku poisťovne Genertel do konca februára a uhradí poistné do 07.03.2013, bude každý deň zaradený do žrebovania o jednu z 10 poukážok na pohonné hmoty v hodnote 10 Eur.

Pozor! Akcia končí už o necelé 4 dni. Tak neváhajte a užívajte si výhody, ktoré vám poisťovňa Genertel prináša. Prvým krokom k najvýhodnejšiemu PZP, VIP asistenčným službám a poukazu na nákup paliva zadarmo je výpočet poistného na stránke genertel.sk.

debata chyba