Aplikácia vás upozorní na fixáciu hypotéky či výpoveď poistky

Všetky zmluvy o úveroch, poistení či investovaní na jednom mieste. Sľubuje to aplikácia MôjŠanón, ktorú pripravila spoločnosť Fincentrum.

25.11.2016 11:18
seniori, dôchodcovia, list, počítač, dôchodok,... Foto:
Do aplikácie možno nahrať aj iné zmluvy.
debata

„Zo skúsenosti našich finančných sprostredkovateľov je bežné, že klienti nemajú dobrý prehľad o všetkých finančných zmluvách, ktoré uzatvorili v priebehu rokov. Stáva sa často, že keď ich sprostredkovateľ požiada o ich sumarizáciu, ľudia často nevedia zmluvy nájsť, alebo ich nachádzajú neúplné, prípadne poškodené,“ hovorí marketingová manažérka spoločnosti Fincentrum Mária Kmečová.

Z prieskumu, ktorý si firma nechala k tejto problematike vypracovať, vyplynulo, že väčšina ľudí si nedokázala spontánne spomenúť na všetky uzatvorené finančné zmluvy a len 15 percent oslovených vedelo bez nahliadnutia do dokumentácie povedať, na akú sumu majú uzatvorené poistenie domácnosti.

Získať prehľad v uzatvorených zmluvách ponúka aplikácia MôjŠanón. Ak sa klient zaregistruje, automaticky by sa mu tu mali objaviť všetky zmluvy, ktoré uzatvoril vo Fincentre. Zároveň sem môže nahrať aj iné oskenované zmluvy. Pri nich si môže vybrať, či ich jeho finančný poradca uvidí alebo nie.

Pre každú zmluvu si môže klient založiť neobmedzené množstvo upozornení. Táto funkcia môže slúžiť napríklad na to, aby zákazník nezmeškal napríklad koniec fixácie hypotéky, či dátum do kedy môže vypovedať poistnú zmluvu.

Cez portál je možné jednoducho kontaktovať svojho sprostredkovateľa prostredníctvom správy či naplánovať si s ním schôdzku. Aplikácia je k dispozícii na stránke www.mojsanon.sk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Fincentrum