mBank zmenila meno. Už je naozaj mBank

Od 1. januára 2014 zmenila banka BRE Bank SA, známa na slovenskom trhu vďaka internetovej divízii mBank, svoje firemné meno na mBank S.A.

02.01.2014 13:35
debata

Podľa vyjadrení banky sa tak udialo preto, lebo značka mBank je najsilnejšou značkou v rámci skupiny BRE Bank Group a s počtom 3,6 milióna zákazníkov sa stala jednou z najúspešnejších v regióne. „Preto celá finančná skupina, vrátane BRE Bank samotnej, teraz prijala meno svoje najúspešnejšie divízie,“ uviedla banka. Zmena pomenovania banky na mBank sa už 25. novembra udiala v Poľsku. V Čechách a na Slovensku sa banky premenovali po vykonaní štandardných legislatívnych krokov od začiatku nového roka.

„Zákazníci na Slovensku sú na názov mBank zvyknutí, lebo pod touto značkou pôsobí banka od svojho vstupu na slovenský trh v roku 2007,“ informovala banka. Zmena sa zákazníkov podľa vyjadrení banky nedotkne a v súvislosti s ňou nemusia vykonávať žiadne formality, ani podpisovať nové dokumenty. Pre zákazníkov sa tak nemenia čísla bankových účtov, ani doteraz uzavreté zmluvy, či podmienky zmlúv k produktom a poskytovaným službám. Nezmenený zostáva aj spôsob fungovania internetového bankovníctva a rozsah doteraz ponúkaných služieb a produktov.

Ako ďalej uviedla banka, mBank tento rok vo februári predstaví aj nové logo a firemný dizajn a súčasne plánuje ponúknuť zákazníkom nové internetové bankovníctvo. Zákazníci, ktorí chcú nové funkcie a vylepšenia využívať hneď od ich spustenia, majú možnosť sa registrovať vo svojom súčasnom internetovom bankovníctve alebo na webe banky.

debata chyba
Viac na túto tému: #mBank