UniCredit má od mája nový balík služieb

UniCredit Bank začala od mája predávať nový balík služieb Champion. Balíky Smart a Silver nezrušila, ale novým klientom ich už ponúkať nebude.

02.05.2010 14:30
peňaženka, euro, peniaze, bankovky Foto:
Ilustračné foto
debata

„V súvislosti so zavedením nového balíka sme zastavili predaj balíkov Smart a Silver a balíkov v mene USD. Tiež sme zastavili predaj Bežného účtu v eurách – základným a najlacnejším produktom banky sa tak stal účet B-Smart za 1 euro mesačne,“ uviedla Zuzana Ďuďáková, hovorkyňa banky. Prechod na nový balík nie je pre klientov s pôvodnými balíkmi povinný (ako v prípade Tatra banky), klienti sa pre zmenu môžu rozhodnúť dobrovoľne.

Nový balík Champion stojí 3,99 eura mesačne. Na rozdiel od lacnejšieho zrušeného Smart balíka (za 2,29 eura mesačne) sú v balíku Champion zahrnuté všetky výbery z domácich bankomatov a neobmedzený počet prevodov cez internet. Oproti drahšiemu zrušenému Silver balíku Champion nemá v cene výbery z cudzích bankomatov, ani prevodné príkazy zadávané na pobočke.

V cene nového balíka tiež nie je výpis z účtu zasielaný poštou, klientom bude musieť stačiť elektronický výpis alebo papierový výpis preberaný na pobočke. Čo sa týka hotovostných transakcií, možný je jeden výber a jeden vklad v hotovosti na pobočke, v rámci ceny balíka.

Podobne ako v ostatných bankách, aj UniCredit ponúka vernostný program. Klient si vďaka nemu môže znížiť poplatok za účet aj na nulu. „Stačí, ak má od UniCredit Bank poskytnuté úvery v celkom objeme nad 50 000 eur, alebo má na účte priemerný mesačný zostatok vo výške 10 000 eur,“ uviedla hovorkyňa banky.

Čo obsahuje balík Champion
vedenie účtu 3,99 € mesačne
výpisy osobne na pobočke, e-mailom
elektronické bankovníctvo Online Banking, GSM Banking, Notifikácie
vklad v hotovosti na účet 1 x bezplatne
výber v hotovosti z účtu 1 x bezplatne
platba kartou všetky v cene balíka
výbery kartou z vlastného bankomatu všetky v cene balíka
výbery kartou z cudzieho bankomatu nie sú v cene balíka
bezhotovostné prevody cez internet všetky v cene balíka
bezhotovostné prevody na pobočke nie sú v cene balíka
trvalé príkazy a inkasá v cene balíka
Zdroj: Sazobník poplatkov UniCredit Bank
debata chyba