Rada o financiách? Jedine od profesionála

- inzercia -Finančný trh ponúka množstvo možností, kam umiestniť peniaze. Vklady, sporiace schémy, investovanie, poistenie. Vyznáte sa v nich? Viete sa zorientovať v ponuke finančných inštitúcií? Dokážete si vhodne nastaviť svoje finančné portfólio?

23.05.2012 07:58
Partners Group
debata

Skutočne porozumieť financiám znamená byť neustále v kontakte s aktuálnom situáciou na finančných trhoch, poznať ponuku jednotlivých finančných inštitúcií, porovnávať podmienky jednotlivých produktov a mať prístup k aktuálnym zmenám a novinkám. Študovať trendy a zároveň vychádzať zo skúseností vyžaduje čas a plné nasadenie.

Predstavte si však, že vy svoj vzácny čas trávite s rodinou a priateľmi a zároveň využívate výhody privátnej služby – služby profesionála, ktorý na finančnom trhu obhajuje vaše záujmy sedem dní v týždni. Privátna finančná služba už nie je len pre bonitnú klientelu. Zoznámte sa s finančnými službami INAK. Zabezpečia pre vás komplexnú správu vášho finančného portfólia, kým vy môžete venovať svoj vzácny čas svojim blízkym.

Kvalita na prvom mieste

Partners Group SK sa špecializuje na poskytovanie finančných služieb INAK už päť rokov. Prostredníctvom nich majú aj bežní klienti možnosť využívať profesionálne privátne finančné služby. Kvalitnú, profesionálnu a spoľahlivú službu v súčasnosti využíva viac ako 100 000 spokojných klientov.

Nová, kvalitatívne odlišná filozofia prístupu k poskytovaniu finančných služieb je teraz dostupná skutočne pre každého. Finančný sprostredkovateľ pre vás zanalyzuje vašu aktuálnu situáciu, zistí, aké máte priority a ciele, a následne pre vás pripraví komplexný finančný plán. Tým sa to však nekončí. Vzťahy profesionálov z Partners Group SK s klientmi sú dlhodobé a zahŕňajú správu portfólia a pravidelný servis. A to všetko bezplatne. Jedinou odmenou je dobrá referencia, a tú podáte, len ak ste s poskytnutou službou spokojní.

Partners Group

Pridaná hodnota pre klienta

Finančné služby INAK prinášajú okrem kvalitného zostavenia portfólia a jeho správy aj ďalšiu pridanú hodnotu. Partners Group SK sa neobmedzuje len na výber produktov aktuálne dostupných na trhu. V spolupráci s poprednými finančnými spoločnosťami vyvíja exkluzívne finančné produkty, ktoré zohľadňujú potreby klientov. Ich výraznou konkurenčnou výhodou sú nižšie poplatky a väčšia pridaná hodnota. Klienti tak majú k dispozícii inovatívne produkty ušité na mieru presne podľa ich potrieb. Partners Group SK sa ako jediná spoločnosť na slovenskom trhu vzdala časti provízie, aby pre svojich klientov priniesla revolučné, výhodnejšie produkty.

Finančné služby INAK znamenajú:

  • Zabezpečenie vás a vašej rodiny pre prípad nečakaných životných udalostí
  • Odporúčanie najvhodnejšieho spôsobu ochrany vášho majetku
  • Vypracovanie plánu aktívneho vytvárania finančnej rezervy
  • Odporúčanie, ako ušetriť náklady na financovanie bývania
  • Vypracovanie plánu na zabezpečenie vysokého životného štandardu na dôchodku
  • Návrh, ako uľahčiť vašim deťom štart do života
  • Rady, ako investovať
  • Plán, ako si naplniť krátkodobé ciele, ako napríklad dovolenka či nové auto

Viac informácií je k dispozícii na www.partnersgroup.sk.

debata chyba