ČSOB dá lacnejšiu poistku rodičom s malými deťmi

ČSOB Poisťovňa pri určovaní cien povinného zmluvného poistenia motorových vozidiel na nasledujúci rok pokračuje v segmentačných kritériách kombinujúce výkon a objem motora, adresa a vek držiteľa vozidla.

25.10.2011 14:51
havária, pzp, nehoda, poistenie Foto:
Ilustračné foto
debata

Firma si aj teraz pripravila pre svojich klientov a aj potenciálnych klientov viacero výhod. Ako ďalej uviedol riaditeľ Odboru riadenia rizík spoločnosti Martin Fučík, zvýhodnené ceny ponúkajú majiteľom vozidiel s výkonom motora do 80 kW, a to nielen vo vekovej kategórii od 30 rokov, ale teraz aj mladším šoférom.

Spoločnosť sa bude v oblasti poistenia áut aj naďalej zameriavať na ochranu rodiny a jej členov. Pre rok 2012 pripravila pre vodičov ďalšie atraktívne zľavy, ktoré dopĺňajú úspešné minuloročné benefity. Klienti, ktorí už majú v ČSOB Poisťovni uzatvorené povinné poistenie aspoň na jedno vozidlo, môžu získať 5-percentné zľavy z poistného na druhé a ďalšie vozidlo a zvýhodnenie sa vzťahuje aj na všetky vozidlá rodinných príslušníkov žijúcich na rovnakej adrese.

Najväčší zľavový bonus, do výšky 55 %, sa vzťahuje za bezškodový priebeh, 30-percentnú zľavu môže klient získať za dieťa v rodine. Päť percent z ceny poskytne firma vodičom, ktorí zaplatia poistné za celý rok naraz, alebo sa rozhodnú uzatvoriť si poistenie na obdobie dvoch rokov.

Uzatvorením povinného zmluvného poistenia v ČSOB Poisťovni získava klient automaticky zľavy na ďalšie poistenia, konkrétne 25-percentnú zľavu na poistenie nehnuteľnosti a domácnosti, pri ročnej platbe 25-percentnú zľavu na havarijné poistenie a tiež 20-percentnú zľavu na cestovné poistenie. Jednou z noviniek v povinnom zmluvnom poistení pre rok 2012 je aj zvýšenie limitov poistného plnenia. Pri škodách na zdraví je po novom limit poistného krytia vo výške 5 miliónov eur a v prípade škôd na majetku predstavuje limit 2 milióny eur.

debata chyba